Debutir (maślan sodu) – 60 kapsułek (Polpharma)
OPIS: Debutir to preparat, który zawiera sól sodową kwasu masłowego (maślan sodu) w postaci mikrogranulatu o innowacyjnej formule. Wykonany jest
Narum Caps (Narimax) – 30 kapsułek
OPIS: Narum Caps w formie kapsułek jest suplementem diety zawierającym żywe kultury bakterii kwasu mlekowego Lactobacillus acidophilus, które pomagają zachować
Narum+ Mumio – 30 kapsułek (Narine)
OPIS: Preparat Narum+ Mumio to połączenie suchego, liofilizowanego szczepu 317/402 Narine i świeżego, liofilizowanego proszku MUMIO. Podczas hodowli bakterii ze
JUVENIL plus Witamina C – 100ml
OPIS: Juvenil plus witamina C to suplement diety uzupełniający normalną dietę w witaminę C i zestaw nukleotydów, peptydów oraz aminokwasów.
MycoBiotiC – 100g (Nature Science)
Nowatorski produkt wspomagający naturalne procesy stabilizacyjne mikroflory jelitowej w razie wystąpienia grzybicy układu pokarmowego i dysbiozy w przewodzie pokarmowym. Właściwości:
Dr.OHHIRA® KOMPLEKS 12 SZCZEPÓW BAKTERII KWASU MLEKOWEGO
OPIS: Fermentowany ekstrakt roślinny OM-X® zawiera w składzie godną pozazdroszczenia ilość błonnika, aż z 15 różnych roślin: owoców, jagód, warzyw,
Bifidobiotic NS
Produkt wspomagający procesy stabilizacyjne mikroflory jelitowej, którego wsad stanowią wyłącznie bakterie beztlenowe z rodzaju Bifidobacterium. Niezastąpiony w przypadku terapii przeciwdziałającej
Lactibiane Wzorcowy, 30 kapsułek (Medikatha)
Lactibiane Wzorcowy pomaga regulować zaburzenia jelitowe i wzmacniać florę jelitową przewodu pokarmowego. Rekomendowany do suplementacji w: zaburzeniach trawiennych takich jak
BiotiC PRO – 100g (Nature science)
Suplement diety, w skład którego wchodzą dwa unikalne szczepy bakterii probiotycznych, witamina C, inulina oraz mannitol. Właściwości: wspiera florę bakteryjną
Oligo-Elite – 30 kapsułek (Kogen)
OPIS: Oligo-Elite to japoński suplement, produkowany przez firmę Amino Up z Sapporo. Jest to pierwszy na świecie i jedyny w
ETAS® Hard Capsule
ETAS ® to roślinny ekstrakt o zastrzeżonym procesie produkcji, wytwarzany z końcowej, dolnej części szparaga (Asparagus officinalis) posiadającym właściwości redukujące
VSL#3®
OPIS: VSL#3® jest suplementem diety zawierającym 450 miliardów żywych bakterii fermentacji mlekowej i bifidobakterii 8 różnych szczepów. POJEMNOŚĆ: 10 saszetek