FoodScreen IgG 54 składniki

   1. Zboża zawierające gluten:

  • Gluten,
  • Mąka jęczmienna,
  • Mąka orkiszowa,
  • Mąka pszenna,
  • Mąka żytnia,
  • Otręby owsiane.

   2. Produkty mleczne i jajka:

  • Beta-laktoglobulina,
  • Białko jajka (kurze),
  • Kazeina,
  • Mleko kozie / Ser kozi,
  • Mleko krowie,
  • Mleko owcze / Ser owczy,
  • Żółtko jajka (kurze).

   3. Mięso:

  • Kurczak,
  • Wieprzowina,
  • Wołowina.

 4. Warzywa:

  • Dynia Hokkaido,
  • Marchewka,
  • Mieszanka cebula, szalotka,
  • Mieszanka grzybów 1 (boczniak ostrygowaty, pieczarka, grzyb shiitake, kurka),
  • Mieszanka kapust (brokuły, kapusta biała, kapusta włoska),
  • Mieszanka por, szczypiorek,
  • Pomidor,
  • Słodki ziemniak,
  • Ziemniak.

   5. Rośliny strączkowe:

  • Mieszanka fasoli (fasola biała, fasolka szparagowa, fasola kidney),
  • Soczewica,
  • Ziarno soi,
  • Różne,
  • Czarna.

   6. Zioła i przyprawy:

  • Czosnek,
  • Ziarno gorczycy.

   7. Zboża bezglutenowe i alternatywne produkty żywnościowe:

  • Kukurydza,
  • Mąka gryczana,
  • Proso,
  • Ryż.

   8. Orzechy i nasiona:

  • Migdał,
  • Orzech laskowy,
  • Orzech włoski,
  • Orzeszek ziemny,
  • Siemię lniane.

   9. Ryby i owoce morza:

  • Dorsz,
  • Łosoś,
  • Krewetki,
  • Tuńczyk.

   10. Owoce:

  • Banan,
  • Figa,
  • Jabłko,
  • Kiwi,
  • Mieszanka cytrusów (cytryna, pomarańcza),
  • Mieszanka winogron (ciemne winogrono, jasne winogrono, rodzynki).

   11. Różne:

  • Czarna herbata,
  • Kawa,
  • Mieszanka drożdży (drożdże piekarnicze, drożdże piwne),
  • Miód,
  • Ziarno kakaowca.